Fotoboek > Wandelingen Wheaton's Vrienden  
     
 

Zondag 23 sept. 2012 - Nieuwpoort

 
     
 

Uit Camus’ gedachten.

Ja, meisjes het is weer onze namiddag. Met onze 16 pootjes stappen we “ braaf!” naast ons baasje langs de havengeul van Nieuwpoort. Heerlijk gevoel hé girls, een spatje water en de wind langs onze neus. Heila! Daar mag Flower los op het grasveld. En rollen dat die juffrouw doet. Ze zal serieus nat zijn. Asten blief ik ook. Please! Jaaaa, allemaal mogen we wat spelen en natuurlijk, door het schommelen van onze buik, rap een kakaatje doen. Maar geen nood de baasjes hebben zakjes mee!

Had ik het niet gedacht. Schone liedjes duren niet lang en daar is die leiband weer. Oei, wat gaan we nu beleven? We moeten op een veerboot. Hé Yoy, jij ziet niet zo veel vanuit dat karretje zeker? Toch! Moet wel toegeven dat je er wel tof in zit.

Oeps, nu terug van boord en ik mag op het strand! Vrij! Hallo, wat een feest. Komaan Bé wij zijn weg tot aan het water. Allez Flower, durf je niet mee. Flauwe trut, ze schudt neen met haar hoofd.  Ja, de oude tante Yoy zal een beetje rondhuppelen en wil zo ver niet meer mee. De jeugd- hm hm - begrijpt het!

Had ik het niet gedacht! ‘t Bazinneke fluit mij terug. Dus: gehoorzamen. Komaan Bé, doe niet onnozel we moeten terug. Haha, nu mogen we –aangelijnd- op de Tetting wandelen tot helemaal op het einde.

Wat zeg je Yoy? Het is geen “Tetting” maar “Pier”. Sorry hoor, maar het klinkt ook als een worm hé. Hihi!

Nu nog terug stappen en weer op de veerboot. Wauw! Dat is plezant. We koersen zelfs met een zeilbootje en we winnen. Helaba, wij zijn Weathons zulle! Dus altijd “The first, nooit the last, but everything”! Ons mama thuis zal weer iets moeten missen maar ja, er krevelen weer 20 knulletjes onder de rode lamp. Het is weer feest in ons geboortehuis!

Kom Bé, we gaan nog wat snuffelen tussen de struiken. Ruik jij ook konijntjes. Wauw, super! Ja, ’t  moet hier plezant zijn als het donker is.

Ja, de twaalf benen zijn weer bij hun auto. Nu nog een pot water en mijn dag kan niet meer stuk. Het baasje zal wel trappisten. Geen twijfel !

 Dank je wel baasje dat je het minder goede weer trotseerde. De meisjes en ikke hebben er reuze van genoten. En weet je wat? Gilbert heeft gewonnen. Wij weten dat nu ook.

Voor iedereen met twee benen: een flinke lik!

Camus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
      
     
 
 
 
 
 
   
 
 
     
     
     
     
     
      
     
     
     
 
                     
 
     
     
     
       
                          
 
     
   Mia Van Acker • Steenoven 20 • 8730 Oedelem • T/F: +32 (0)50 790 607 • T: 0475 583744 info@wheatons.be